Το πρόγραμμα Honey Aroma Print παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του 14ου Συνεδρίου Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, 2 & 3 Δεκεμβρίου. Ο κ. Πέτρος Ταραντίλης, Καθηγητής Ενόργανης Χημικής Ανάλυσης Φυσικών Προϊόντων Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου, στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, παρουσίασε«Το αρωματικό αποτύπωμα του μελιού ως εργαλείο για την ταυτοποίηση της βοτανικής και γεωγραφικής αυθεντικότητας του», και σε αυτό το πλαίσιο μίλησε για το Αρωμα Μελιού, έργο στο πλαίσιο του Μ16-Συνεργασία του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, αναφερόμενος στους στόχους, τα παραδοτέα και τα μέλη του.
top of page
bottom of page
Comments